Bezienswaardigheden in Den Bosch
Ontdek de leukste highlights in Den Bosch.
Loading...

De top 10 bezienswaardigheden Den Bosch​

Ontdek de leukste bezienswaardigheden in Den Bosch. Wil je de cultuur van de stad Den Bosch beter leren kennen, bezoek dan de onderstaande hotspots in Den Bosch.

leuke bezienswaardigheden den bosch?

Leuke bezienswaardigheden Den Bosch? Een van de gezelligste vestingsteden in Nederland, dat is ‘s-Hertogenbosch (ook wel Den Bosch genaamd). Ga samen met ons op pad en ontdek de leukste bezienswaardigheden van Den Bosch en ontdek waarom dit een van de gezelligste steden van Nederland is! De Brabantse hoofdstad is de cultuurstad van het Zuiden.

Wilt u meer te weten komen over Den Bosch? Dan vindt u hier uiteenlopende informatie voor een goede voorbereiding voor een weekendje of dagje Den Bosch. Bekijk uitgebreide informatie over vervoer, vele leuke activiteiten om de cultuur en rijke geschiedenis te proeven.  De geschiedenis van Den Bosch is in het straatbeeld veel terug te vinden.

bezienswaardigheden den bosch

Den Bosch heeft vele leuke bezienswaardigheden. De Sint Jan is een echte aanrader! Maar ook de vele museums en monumentale panden zijn erg mooi.

Wil je de toren van de Sint Jan beklimmen? Dat kan, voor tickets verwijzen we je door daar de Kring vrienden van Den Bosch.

Ja, dat kan tijdens de kantoor uren van het stadhuis. Ook kun je bij de Kring vrienden rondleidingen boeken.

Bij vrijwel elke bezienswaardigheid staan de openingstijden.

In Den Bosch heb je door heel de stad parkeergarages. Bekijk hier alle parkeergarages overzichtelijk op een plattegrond.

Dat is mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, dat is mogelijk. In Den Bosch staan op vele plekken scooters die je kunt huren. De Felyx scooters raden wij je aan.

Scroll naar boven