Over Uitjes den bosch

contact

onvergetelijk dagje Den Bosch!

Jouw bedrijfsuitje in Den Bosch? Een excursie met school? Samen met je vereniging op pad? Een gezellig groepsuitje in Den Bosch is altijd een goed plan. Wij regelen je uitje van A tot Z en denkt graag met je mee om jouw uitje tot een succes te maken!

Uitjes Den Bosch wil trotse voorloper zijn op het gebied van originele en innovatieve uitjes op hoog niveau. Ieder jaar verrassen we vele met uitdagende uitjes. Laten we daar nou vooral enorm veel plezier aan beleven. Sterker nog! jij beleeft onze passie!

ons doel

Ons doel is dat de bezoekers van de stad, Den Bosch net zo leuk gaan vinden als ons!

onze Visie

De visie van ons is om de Bossche trots te versterken bij de bezoekers van de stad.

kernwaardes

Wij houden van ons Den Bosch

Uitjes Den Bosch helpt graag met je mee om jouw uitje tot een succes te maken! Samen met onze partners regelen wij een verzorgde dag van A tot Z.

Wij bieden een grote variatie aan activiteiten met een geweldige hoeveelheid  informatie over de stad waar wij zoveel van houden. 

Wij houden van deze stad omdat wij denken dat het een van de meest bijzondere steden van Nederland is. Maar wij weten ook hoe verwarrend Den Bosch kan zijn voor een toerist.

stadswandeling den bosch met gids

Wat de reden ook mag zijn waarom je de stad wilt bezoeken; wij garanderen een dagje of weekend die je geeft wat je zoekt. Te voet, op de fiets of vanaf een boot! Uitjes Den Bosch heeft het allemaal en we doen niets liever dan het aan je tonen! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of boek direct online je uitje.