ga Lekker bootje varen in Den Bosch

Ben je op zoek naar een unieke en spannende manier om de betoverende stad Den Bosch te verkennen? Zoek niet verder dan onze geweldige selectie van wateractiviteiten. Stap aan boord van een van onze elektrische boten voor een ontspannen tocht langs de gracht, of kies voor een van onze luxe sloepen om de ultieme combinatie van comfort en stijl te ervaren. Voor de avontuurlijkere bieden wij kanoën en suppen aan voor een unieke ervaring.  Ons toegewijde team is vastbesloten om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen die je nog jarenlang zult koesteren.

varen den bosch

Bierboot

varen den bosch

Ontbijt boot

sloep huren den bosch

Sloep huren

bootje huren den bosch

Bootje huren

boottocht den bosch

Boottocht Den Bosch

kanoen den bosch

Kanoën

suppen den bosch

Suppen

borrelboot 1

Salonboot Admar

Waarom varen Den Bosch? Bekijk hier de veelgestelde vragen:

Ben je klaar voor een unieke en prachtige ervaring in Den Bosch? We zijn enthousiast om met je te delen dat je de geweldige kans hebt om op een van onze boten of sloepen te stappen en te genieten van een complete dag uit! Van heerlijke lunches en BBQ-diners tot een leuk drankarrangement of uitgebreid ontbijt, we hebben alles om je dag onvergetelijk te maken.

Over onvergetelijk gesproken, het landschap rond Den Bosch is absoluut prachtig. De Zuid-Willemsvaart, Dommel, Dieze en Aa lopen allemaal rond de stad en speelden een belangrijke rol in haar geschiedenis als een bloeiend handelscentrum. De oude binnenhaven met haar koopmanshuizen is daar een getuigenis van. Tijdens je tocht zul je genieten van de schoonheid van de natuur en een nauwere blik werpen op de Dommel. Mis de verkenning van Den Bosch per water niet het is absoluut een aanrader!

varen den bosch

Wat te doen in Den Bosch? Den Bosch heeft vele leuke activiteiten. Wij hebben een lijst gemaakt met de 10 leukste dingen om te doen in Den Bosch.

Dagje Den Bosch organiseert al jarenlang activiteiten voor groepen zoals vrienden, teams, bedrijven of families rondom Den Bosch. We snappen goed dat jij een zo leuk mogelijke dag wilt organiseren en daar helpen we je dan ook graag bij met onze ruime ervaring. Door onze unieke ligging in Den Bosch kun je vanuit ons kantoor zowel direct de binnenstad van Den Bosch gaan ontdekken, maar ook de prachtige natuur rondom Den Bosch gaan ontdekken, bijvoorbeeld op een e-chopper of e-step.

Natuurlijk willen we niet dat jullie gezellige dag in het water valt en hopen we dat het zonnetje lekker schijnt. Mocht er toch sprake zijn van slecht weer, we wonen immers toch in Nederland, biedt Dagje Den Bosch de mogelijkheid om de door jullie gekozen activiteit aan te passen. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor de door jullie gekozen datum.

 
 

 

 

Voor een losse activiteit moet je wat betreft de tijdsduur rekenen op minimaal anderhalf uur en maximaal drie uur. Voor combinaties van activiteiten kun je rekenen op minimaal 2 en maximaal 4 uur.

Jazeker! Dagje Den Bosch is gespecialiseerd in het organiseren van complete dagprogramma’s voor groepen zoals vrienden, teams, bedrijven of families. Overdag heb je de mogelijkheid een of meerdere activiteiten te gaan doen. In de avond kun je kiezen voor een arrangement om lekker uit eten te gaan in een van de leuke restaurants in het bruisende Den Bosch.

Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Het is tenslotte jullie uitje! Onze ervaring is dat twee activiteiten overdag gevolgd door lekker dineren en op stap gaan in Den Bosch de ideale invulling is voor deze speciale dag.

Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is 4 dagen voorafgaand aan de speeldatum. Tot 4 dagen voorafgaand aan jullie activiteit kun je het aantal personen nog wijzigen of annuleren. We willen je vragen om uiterlijk 7 dagen voorafgaand aan de activiteit de betaling te doen via de link die je van ons ontvangt in de mail.

We zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.