Varen in Den Bosch
Het vaarseisoen is van begin April 2023 tot Oktober 2023

ga Lekker bootje varen in Den Bosch

Bent u op zoek naar een unieke en spannende manier om de betoverende stad Den Bosch te verkennen? Zoek niet verder dan onze geweldige selectie van wateractiviteiten. Stap aan boord van een van onze elektrische boten voor een ontspannen tocht langs de gracht, of kies voor een van onze luxe sloepen om de ultieme combinatie van comfort en stijl te ervaren. Voor de avontuurlijkere bieden wij kajakken en suppen aan voor een echt meeslepende ervaring.  Ons toegewijde team is vastbesloten om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen die u nog jarenlang zult koesteren.

Waarom varen Den Bosch? Bekijk hier de veelgestelde vragen:

Ben je klaar voor een unieke en prachtige ervaring in Den Bosch? We zijn enthousiast om met je te delen dat je de geweldige kans hebt om op een van onze boten of sloepen te stappen en te genieten van een complete dag uit! Van heerlijke lunches en BBQ-diners tot een leuk drankarrangement of uitgebreid ontbijt, we hebben alles om je dag onvergetelijk te maken.

Over onvergetelijk gesproken, het landschap rond Den Bosch is absoluut prachtig. De Zuid-Willemsvaart, Dommel, Dieze en Aa lopen allemaal rond de stad en speelden een belangrijke rol in haar geschiedenis als een bloeiend handelscentrum. De oude binnenhaven met haar koopmanshuizen is daar een getuigenis van. Tijdens je tocht zul je genieten van de schoonheid van de natuur en een nauwere blik werpen op de Dommel. Mis de verkenning van Den Bosch per water niet het is absoluut een aanrader!

varen den bosch

Den Bosch staat bekend om haar mooie wateren rondom de stad. Ontdek de leukste bootjes voor zelf varen in Den Bosch.

 
 

 

 

Als je wilt varen onder de Binnendieze dan kan je alleen een ticket boeken bij het Sint Jan Bolwerk.

Als je in Den Bosch wilt varen dan kan dat van 9.00 uur tot maximaal 22.00 uur. Tot oktober is het vaarseizoen.

Er zijn verschillende parkeergarages in en net buiten het centrum van Den Bosch.

Meestal kan je makkelijk schuilen onder een brug als het een

Als je zelf wilt gaan varen op een bootje dan heb je geen vaarbewijs nodig.

Het is mogelijk om te annuleren. Bekijk per activiteit van de annuleringsvoorwaarden zijn.

Scroll naar boven