Activiteiten Den Bosch

De leukste 10 activiteiten Den Bosch

Ontdek Den Bosch op een unieke wijze! Lekker een dagje weg met het gezin en varen in Den Bosch op de Binnendieze of de Dommel.  Zo kun je zelf varen, kanoën of suppen in Den Bosch. Of wat dacht je van een stadswandeling, fietstocht of een speurtocht op een electrische e -chopper?

Boottocht Den Bosch

Kanoen Den Bosch

Suppen Den Bosch

Wat te doen in Den Bosch?

In Den Bosch kun je veel zien en beleven. De oude stad bruist van de activiteiten en heeft voor ieder wat wils.  Doe een boottocht op de Dommel of maak een rondvaart op de Binnendieze. De cultuur liefhebbers bezoeken vaak de oude Sint Jan kathedraal of een van de vele musea, zoals het Jeroen Bosch Art Centrum, het Noord Brabants museum en Museum Sint Jan De bouwloods .

Er zijn verschillende evenementen in Den Bosch. Alleen door het de lockdown is er tot 19 januari veel afgelast. Ook de activiteiten in Den Bosch kunt u momenteel niet reserveren.

Ben je van plan om binnenkort een bezoek te brengen aan Den Bosch? Dan kun je in en rond de stad gebruikmaken van acht parkeergarages. Borden langs de route naar het centrum geven aan of er nog vrije parkeerplaatsen zijn. Blijf je langer dan twee uur, dan is het goedkoper om gebruik te maken van een P+R Transferium. Hier kunt u uw auto parkeren en met de gratis bus of leenfiets naar de binnenstad (maximaal 4 personen per kaartje).  

Het is erg leuk om een boottocht of rondvaart in Den Bosch te doen. Daarnaast is wandelen in de Bossche broek een aanrader. Bekijk de beschikbare activiteiten

Een bezoek aan 's-Hertogenbosch is niet compleet zonder dat je een Bossche Bol heb geproefd. Bekijk de top 10 bezienswaardigheden van Den Bosch.

De Bossche binnenstad stadswandeling is uiteraard de meest populaire. Op deze stadswandeling komen zowel culturele als historische hoogtepunten van ’s-Hertogenbosch voorbij.