Ontdek top activiteiten Den Bosch
Ontdek de leuke activiteiten in Den Bosch!

leuke activiteiten in Den Bosch: ontdek de leukste uitjes!

Wil je graag een uitje in Den Bosch organiseren? Dat is mooi, want dan kan jij bepalen wat jullie gaan doen in Den Bosch.
Dan weet je zeker dat het een geslaagd uitje wordt! Bij Dagje Den Bosch vind je de leukste groepsuitjes voor jong en oud.

Wat te doen in Den Bosch? boek je leukste uitje.

De Brabantse stad ‘s Hertogenbosch wordt in de volksmond ook wel Den Bosch genoemd. Het is een stad die zeker de moeite waard is om eens te verkennen. Er is hier namelijk voor jong en oud genoeg te ervaren, beleven, zien en te doen.

De stad staat bekend vanwege het historische centrum. Je vindt hier de bekende Sint-Janskathedraal. Het Museumkwartier en de vele gezellige straatjes en horecagelegenheden maken dat je hier zeker een dag of een weekendje door kunt brengen.

Tijdens je bezoek aan Den Bosch wil je natuurlijk de bekende Bossche Bollen proeven. Hou je niet van zoet, bezoek dan een van de vele restaurants of wijnbars. In Den Bosch is zoveel te ontdekken dat je voorlopig nog niet uitgekeken bent.

Activiteiten Den Bosch: Wat te doen in Den Bosch met vrienden?

In Den Bosch kun je veel zien en beleven. De oude stad bruist van de activiteiten en heeft voor ieder wat wils. Er zijn veel manieren om Den Bosch te ontdekken. Ga lekker lopen, huur een elektrische scooter, fiets en race van de ene buurt naar de andere, spring op een boot en wees je eigen kapitein die door de haven van Den Bosch vaart of doe mee aan een van de vele tochten door de stad. Hier zijn de beste manieren om sightseeing in Den Bosch te doen.

cultuur liefhebbers bezoeken vaak de oude Sint Jan kathedraal of een van de vele musea, zoals het Jeroen Bosch Art Centrum, het Noord Brabants museum en Museum Sint Jan De bouwloods. Maar bij Dagje Den Bosch kan je jouw gehele dagje samenstellen, als je een vrienden uitje hebt of vrijgezellenfeest wil organiseren. Bekijk de diverse activiteiten en reserveer jouw dagje!

veelgestelde vragen over den bosch ?

Er zijn verschillende uitjes in Den Bosch. Bekijk hierboven ons volledig aanbod.

Ben je van plan om binnenkort een bezoek te brengen aan Den Bosch? Dan kun je in en rond de stad gebruikmaken van acht parkeergarages. Borden langs de route naar het centrum geven aan of er nog vrije parkeerplaatsen zijn. Blijf je langer dan twee uur, dan is het goedkoper om gebruik te maken van een P+R Transferium. Hier kunt u uw auto parkeren en met de gratis bus of leenfiets naar de binnenstad (maximaal 4 personen per kaartje).  

Het is erg leuk om een boottocht of rondvaart in Den Bosch te doen. Daarnaast is wandelen in de Bossche broek een aanrader. Bekijk de beschikbare activiteiten

Een bezoek aan 's-Hertogenbosch is niet compleet zonder dat je een Bossche Bol heb geproefd. Bekijk de top 10 bezienswaardigheden van Den Bosch.

De Bossche binnenstad stadswandeling is uiteraard de meest populaire. Op deze stadswandeling komen zowel culturele als historische hoogtepunten van ’s-Hertogenbosch voorbij.

De Bossche binnenstad stadswandeling is uiteraard de meest populaire. Op deze stadswandeling komen zowel culturele als historische hoogtepunten van ’s-Hertogenbosch voorbij.

activiteiten den bosch
Scroll naar boven