de leukste tours in Den Bosch vind je op dagje den bosch.nl

Wat leuk dat je een uitje in Den Bosch wilt organiseren! Daar zijn zoveel mogelijkheden voor, dus jij kunt helemaal zelf kiezen wat jullie gaan doen. En omdat je er zelf voor kiest, weet je zeker dat het een topdag wordt! Gelukkig hoef je niet lang te zoeken naar de beste groepsuitjes voor jong en oud, want Dagje Den Bosch heeft de leukste activiteiten al voor je verzameld. Laat je inspireren en maak er een onvergetelijk uitje van.

stadsgids den bosch

E-step Tour

e chopper den bosch

E-Chopper tour

stadswandeling den bosch met gids

Stadswandeling met gids

activiteiten den bosch

Bourgondische tour

carnaval

Carnaval wandeling

segway Den bosch

Segway tour

Wat te doen in Den Bosch? boek je leukste uitje.

Ben je op zoek om de prachtige omgeving van Den Bosch te verkennen en alle verborgen schatten te ontdekken die het te bieden heeft? Zoek niet verder, wij hebben de perfecte oplossing voor jou! Je kunt gemakkelijk een van onze geweldige tours online boeken en een onvergetelijke ervaring hebben. Of je nu geïnteresseerd bent in geschiedenis, cultuur, natuur of alles daar tussenin, wij hebben een tour die aan jouw behoeften en wensen voldoet. Neem even een pauze van de drukte van het dagelijks leven en laat ons jou meenemen op een avontuur dat je nooit zult vergeten. Onze ervaren gidsen zijn gepassioneerd over het delen van hun kennis en liefde voor de regio met jou. Wacht niet langer, boek nu en laat het plezier beginnen!

veelgestelde vragen over den bosch ?

Wat te doen in Den Bosch? Den Bosch heeft vele leuke activiteiten. Wij hebben een lijst gemaakt met de 10 leukste dingen om te doen in Den Bosch.

Dagje Den Bosch organiseert al jarenlang activiteiten voor groepen zoals vrienden, teams, bedrijven of families rondom Den Bosch. We snappen goed dat jij een zo leuk mogelijke dag wilt organiseren en daar helpen we je dan ook graag bij met onze ruime ervaring. Door onze unieke ligging in Den Bosch kun je vanuit ons kantoor zowel direct de binnenstad van Den Bosch gaan ontdekken, maar ook de prachtige natuur rondom Den Bosch gaan ontdekken, bijvoorbeeld op een e-chopper of e-step.

Natuurlijk willen we niet dat jullie gezellige dag in het water valt en hopen we dat het zonnetje lekker schijnt. Mocht er toch sprake zijn van slecht weer, we wonen immers toch in Nederland, biedt Dagje Den Bosch de mogelijkheid om de door jullie gekozen activiteit aan te passen. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor de door jullie gekozen datum.

 
 

 

 

Voor een losse activiteit moet je wat betreft de tijdsduur rekenen op minimaal anderhalf uur en maximaal drie uur. Voor combinaties van activiteiten kun je rekenen op minimaal 2 en maximaal 4 uur.

Jazeker! Dagje Den Bosch is gespecialiseerd in het organiseren van complete dagprogramma’s voor groepen zoals vrienden, teams, bedrijven of families. Overdag heb je de mogelijkheid een of meerdere activiteiten te gaan doen. In de avond kun je kiezen voor een arrangement om lekker uit eten te gaan in een van de leuke restaurants in het bruisende Den Bosch.

Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Het is tenslotte jullie uitje! Onze ervaring is dat twee activiteiten overdag gevolgd door lekker dineren en op stap gaan in Den Bosch de ideale invulling is voor deze speciale dag.

Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is 4 dagen voorafgaand aan de speeldatum. Tot 4 dagen voorafgaand aan jullie activiteit kun je het aantal personen nog wijzigen of annuleren. We willen je vragen om uiterlijk 7 dagen voorafgaand aan de activiteit de betaling te doen via de link die je van ons ontvangt in de mail.

We zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.

activiteiten den bosch