Unieke stadsspellen
Boek een interactief stadsspel voor jouw groep

de leukste outdoor games in Den Bosch

Als je op zoek bent naar een mooie stad om te verkennen en plezier te hebben, dan is Den Bosch zeker het overwegen waard! We vinden het geweldig om het stadscentrum te gebruiken als speeltuin voor onze leuke spellen en activiteiten. Tijdens een van onze spellen ontdek je de prachtige plekken in de stad. Maar als je avontuurlijk bent ingesteld, zijn er ook genoeg spannende activiteiten net buiten het centrum. Den Bosch biedt veel mogelijkheden en we kunnen niet wachten tot je het allemaal beleeft.

groepsuitjes den bosch

Teamgames

bubbelbal denbosch

Bubbelbal

pubquiz den bosch

Bossche pubquiz

achery tag den bosch

Archery Tag

Alleskunner Groepsuitje e1706191442931

De alleskunner

De Bossche Challange

De Bossche Challenge

Spelletjes spelen in Den Bosch? Bekijk hier de veelgestelde vragen:

Wist je dat jouw perfecte groepsuitje binnen handbereik ligt op DagjeDenBosch.nl? Of je nu op zoek bent naar avontuur, teambuilding of gezelligheid met vrienden en familie, we hebben voor ieder wat wils. Op onze website vind je de beste en leukste activiteiten die gegarandeerd zorgen voor een lach op je gezicht en een onvergetelijke ervaring. Van boogschieten tot bubbelvoetbal en van een Bossche Uitdaging tot op maat gemaakte groepsuitjes, we hebben het allemaal. We moedigen je aan om je dromen en wensen met ons te delen, zodat we samen het perfecte uitje voor jou en je groep kunnen samenstellen. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen en wij zorgen voor de rest. Laat die avonturen maar komen!

outdoor lasergamen

Wat te doen in Den Bosch? Den Bosch heeft vele leuke activiteiten. Wij hebben een lijst gemaakt met de 10 leukste dingen om te doen in Den Bosch.

Dagje Den Bosch organiseert al jarenlang activiteiten voor groepen zoals vrienden, teams, bedrijven of families rondom Den Bosch. We snappen goed dat jij een zo leuk mogelijke dag wilt organiseren en daar helpen we je dan ook graag bij met onze ruime ervaring. Door onze unieke ligging in Den Bosch kun je vanuit ons kantoor zowel direct de binnenstad van Den Bosch gaan ontdekken, maar ook de prachtige natuur rondom Den Bosch gaan ontdekken, bijvoorbeeld op een e-chopper of e-step.

Natuurlijk willen we niet dat jullie gezellige dag in het water valt en hopen we dat het zonnetje lekker schijnt. Mocht er toch sprake zijn van slecht weer, we wonen immers toch in Nederland, biedt Dagje Den Bosch de mogelijkheid om de door jullie gekozen activiteit aan te passen. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor de door jullie gekozen datum.

 
 

 

 

Voor een losse activiteit moet je wat betreft de tijdsduur rekenen op minimaal anderhalf uur en maximaal drie uur. Voor combinaties van activiteiten kun je rekenen op minimaal 2 en maximaal 4 uur.

Jazeker! Dagje Den Bosch is gespecialiseerd in het organiseren van complete dagprogramma’s voor groepen zoals vrienden, teams, bedrijven of families. Overdag heb je de mogelijkheid een of meerdere activiteiten te gaan doen. In de avond kun je kiezen voor een arrangement om lekker uit eten te gaan in een van de leuke restaurants in het bruisende Den Bosch.

Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Het is tenslotte jullie uitje! Onze ervaring is dat twee activiteiten overdag gevolgd door lekker dineren en op stap gaan in Den Bosch de ideale invulling is voor deze speciale dag.

Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is 4 dagen voorafgaand aan de speeldatum. Tot 4 dagen voorafgaand aan jullie activiteit kun je het aantal personen nog wijzigen of annuleren. We willen je vragen om uiterlijk 7 dagen voorafgaand aan de activiteit de betaling te doen via de link die je van ons ontvangt in de mail.

We zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.