Unieke stadsspellen
Boek een interactief stadsspel voor jouw groep

de leukste outdoor games in Den Bosch

Als je op zoek bent naar een mooie stad om te verkennen en plezier te hebben, dan is Den Bosch zeker het overwegen waard!
We vinden het geweldig om het stadscentrum te gebruiken als speeltuin voor onze leuke spellen en activiteiten. Tijdens een van onze spellen ontdek je de prachtige plekken in de stad. Maar als je avontuurlijk bent ingesteld, zijn er ook genoeg spannende activiteiten net buiten het centrum. Den Bosch biedt veel mogelijkheden en we kunnen niet wachten tot je het allemaal beleeft.

Spelletjes spelen in Den Bosch? Bekijk hier de veelgestelde vragen:

Wist je dat jouw perfecte groepsuitje binnen handbereik ligt op DagjeDenBosch.nl? Of je nu op zoek bent naar avontuur, teambuilding of gezelligheid met vrienden en familie, we hebben voor ieder wat wils. Op onze website vind je de beste en leukste activiteiten die gegarandeerd zorgen voor een lach op je gezicht en een onvergetelijke ervaring. Van boogschieten tot bubbelvoetbal en van een Bossche Uitdaging tot op maat gemaakte groepsuitjes, we hebben het allemaal. We moedigen je aan om je dromen en wensen met ons te delen, zodat we samen het perfecte uitje voor jou en je groep kunnen samenstellen. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen en wij zorgen voor de rest. Laat die avonturen maar komen!

outdoor lasergamen

Den Bosch staat bekend om haar mooie wateren rondom de stad. Ontdek de leukste bootjes voor zelf varen in Den Bosch.

 
 

 

 

Het is mogelijk om een stadsspel op maat te laten ontwikkelen voor een specifiek gezelschap. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk hierboven de verschillende activiteiten. Vraag vrijblijvend een offerte aan of boek direct online.

Er zijn verschillende parkeergarages in en net buiten het centrum van Den Bosch.

Als er regen is voorspelt dan is het mogelijk om te annuleren. Bekijk per activiteit de voorwaarden.

Per spel kun je bekijken of je kan annuleren.

Scroll naar boven