Leuke uitjes voor groepen
Hey! Ben je op zoek naar leuke activiteiten voor jouw groepsuitje? Zoek niet verder! Dagje Den Bosch.nl heeft meer dan 30 activiteiten waaruit je kan kiezen. Laat ons je helpen om jouw perfecte dag te organiseren, zonder dat jij er stress van krijgt.

Uitjes Speciaal voor jullie gezelschap!

Hey, wat leuk dat je op zoek bent naar een groepsuitje in Den Bosch! Er is zoveel te beleven in deze mooie stad en het is super dat jullie zelf kunnen beslissen wat jullie willen doen. Bij Dagje Den Bosch hebben wij de allerleukste groepsuitjes voor jong en oud. We hebben speciaal voor jouw gezelschap verschillende opties en de activiteiten zijn daarop afgesteld. Neem gerust een kijkje en ik weet zeker dat wij het perfecte uitje voor jullie kunnen samenstellen. Hopelijk tot snel!

Vrijgezellenfeest
Familiedag
Teamuitje
Vriendenuitje
Vriendinnenuitje

groepsUitjes Den Bosch: Wat te doen in Den Bosch?

Ben je op zoek naar leuke groepsactiviteiten of unieke uitjes in Den Bosch? Zoek dan niet verder dan DagjeDenBosch.nl! Wij bieden geweldige teambuilding activiteiten, innovatieve zakelijke evenementen, spannende vrijgezellenfeesten, opwindende familiedagen en prettige kinderfeestjes. Zoals je kunt zien, is er voor iedereen wat te doen! En het beste deel? Je kunt deze ervaringen combineren met een van onze fantastische food- en drinkpakketten om het nog specialer te maken. Waar wacht je nog op? Kom en geniet van een leuke tijd met ons!

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje! ​

Op zoek naar een gezellige combinatie van jullie bedrijfsuitje met een heerlijke lunch, diner, of gezellige borrel?

Zoek niet verder, want wij hebben het voor je geregeld! Wij werken nauw samen met verschillende geweldige restaurants en evenementen locaties in en rondom ‘s-Hertogenbosch. Wij komen daarom altijd met een geweldig voorstel speciaal voor jullie gezelschap. Heb je nog geen specifieke locatie in gedachten? Geen probleem! Het Dagje Den Bosch team zal ervoor zorgen dat jullie de perfecte locatie vinden voor jullie event. Laten we van jullie bedrijfsuitje een onvergetelijke dag maken!

Er zijn verschillende uitjes in Den Bosch. Bekijk hierboven ons volledig aanbod.

Ben je van plan om binnenkort een bezoek te brengen aan Den Bosch? Dan kun je in en rond de stad gebruikmaken van acht parkeergarages. Borden langs de route naar het centrum geven aan of er nog vrije parkeerplaatsen zijn. Blijf je langer dan twee uur, dan is het goedkoper om gebruik te maken van een P+R Transferium. Hier kunt u uw auto parkeren en met de gratis bus of leenfiets naar de binnenstad (maximaal 4 personen per kaartje).  

Het is erg leuk om een boottocht of rondvaart in Den Bosch te doen. Daarnaast is wandelen in de Bossche broek een aanrader. Bekijk de beschikbare activiteiten

Een bezoek aan 's-Hertogenbosch is niet compleet zonder dat je een Bossche Bol heb geproefd. Bekijk de top 10 bezienswaardigheden van Den Bosch.

De Bossche binnenstad stadswandeling is uiteraard de meest populaire. Op deze stadswandeling komen zowel culturele als historische hoogtepunten van ’s-Hertogenbosch voorbij.

groepsuitjes den bosch
Scroll naar boven