leer Den Bosch kennen!

Tips voor een leuk dagje Den Bosch

Den Bosch heeft een bijzondere geschiedenis en er valt erg veel te zien. Leer Den Bosch kennen en leer deze vele tips van Bossche locals.

Veel gestelde vragen over Dagje Den bosch
DEN BOSCH

Wat te doen in Den Bosch? Er zijn diverse evenementen en activiteiten in Den Bosch. Wat dacht je van: rondvaart Den Bosch, suppen Den Bosch, Kanoen Den Bosch of een bootje huren Den Bosch?

Ben je van plan om binnenkort een bezoek te brengen aan Den Bosch? Dan kun je in en rond de stad gebruikmaken van acht parkeergarages. Borden langs de route naar het centrum geven aan of er nog vrije parkeerplaatsen zijn. Blijf je langer dan twee uur, dan is het goedkoper om gebruik te maken van een P+R Transferium. Hier kunt u uw auto parkeren en met de gratis bus of leenfiets naar de binnenstad (maximaal 4 personen per kaartje).

Het is erg leuk om een boottocht of rondvaart in Den Bosch te doen. Daarnaast is wandelen in de Bossche broek een aanrader. Bekijk de beschikbare activiteiten

Leuke bezienswaardigheden Den Bosch? Ontdek unieke Bossche plekken. Een bezoek aan 's-Hertogenbosch is niet compleet zonder dat je een Bossche Bol heb geproefd. Bekijk de top 10 bezienswaardigheden van Den Bosch.

De leukste stadswandeling in Den Bosch is natuurlijk de Jeroen Bosch stadswandeling. Een echte aanrader!

In Den Bosch worden veel evenementen georganiseerd. Tijdens carnaval kleurt de hele stad rood, wit en geel. De binnenstad staat swingend op z'n kop bij Jazz in Duketown en podiums zijn er in overvloed tijdens de Theaterfestival Boulevard.

Vind in Den Bosch winkels speciaal voor jou. Vind leuke winkels in het centrum van Den Bosch of in de omgeving.

De leukste activiteiten in Den Bosch hebben we voor jullie op een rijtje gezet. Bekijk het grote aanbod.