Zakelijke evenementen in Den Bosch

onvergetelijk bedrijfsuitje in Den Bosch organiseren?

Wij organiseren bedrijfsuitjes in Den Bosch vanaf 6 personen op maat, met één vast aanspreekpunt. Als je een bedrijfsuitje, productpresentatie, netwerkborrel of een ander zakelijk evenement moet organiseren, en er eigenlijk geen tijd voor hebt. Met ruim 10 jaar ervaring in het organiseren van evenementen, staan we klaar je om te ontzorgen van begin tot eind. Zodra we wat meer informatie hebben over je wensen en eisen, maken een passend op maat gemaakt voorstel.

origineel bedrijfsuitje den Bosch: volledig ontzorgd!

Als we voor je aan de slag mogen, krijg en hou je één aanspreekpunt: een ervaren event manager die alles voor je verzorgt. Onze expertise is natuurlijk een culinaire wandeling: de ideale netwerkgelegenheid, waar je iedere gang tegenover iemand anders zit. Eventueel uit te breiden met city games, teambuilding activiteiten, cocktail workshops, rondleidingen in bijzondere gebouwen of gebieden, en wat je nog maar meer kan verzinnen. Laat ons weten wat je wilt, en we gaan voor je aan de slag!

Er zijn verschillende uitjes in Den Bosch. Bekijk hierboven ons volledig aanbod.

Ben je van plan om binnenkort een bezoek te brengen aan Den Bosch? Dan kun je in en rond de stad gebruikmaken van acht parkeergarages. Borden langs de route naar het centrum geven aan of er nog vrije parkeerplaatsen zijn. Blijf je langer dan twee uur, dan is het goedkoper om gebruik te maken van een P+R Transferium. Hier kunt u uw auto parkeren en met de gratis bus of leenfiets naar de binnenstad (maximaal 4 personen per kaartje).  

Het is erg leuk om een boottocht of rondvaart in Den Bosch te doen. Daarnaast is wandelen in de Bossche broek een aanrader. Bekijk de beschikbare activiteiten

Een bezoek aan 's-Hertogenbosch is niet compleet zonder dat je een Bossche Bol heb geproefd. Bekijk de top 10 bezienswaardigheden van Den Bosch.

De Bossche binnenstad stadswandeling is uiteraard de meest populaire. Op deze stadswandeling komen zowel culturele als historische hoogtepunten van ’s-Hertogenbosch voorbij.

bedrijfsuitje den bosch
Scroll naar boven