Bossche Experiences
Echt bourgondisch genieten in Den Bosch

heerlijke proeverij in Den Bosch: echt bourgondisch!

Ben je klaar om te genieten van een echte Bourgondische ervaring in het hart van de stad? Bekijk de activiteiten hieronder en geniet van de warme en gastvrije ontvangst die Den Bosch te bieden heeft. We hebben voor elk wat wils, dus wat de voorkeuren van je groep ook zijn, wij hebben het allemaal. Laten we van jouw bezoek aan Den Bosch een onvergetelijke ervaring maken!

champagne proeverij

Bubbel Proeverij

mojito proeverij den bosch

Mojito Proeverij

bier proeverij den bosch

Bier proeverij

liquer proeverij den bosch

Likeur Experience

wijn proeverij den bosch

Truffel Experience

wiskey proeverij

Whisky Experience

wijnproeverij den bosch

Wijn Experience

cocktail workshop den bosch

Cocktail workshop

Wat te doen in Den Bosch? boek je leukste uitje.

Den Bosch is een prachtige stad met zoveel leuke activiteiten om van te genieten. Heb je ooit overwogen om een proeverij te doen? Het is een fantastische manier om nieuwe dingen te proberen en je horizon te verbreden! Met opties zoals wijn-, whisky- of likeurproeverijen, is er zeker iets wat bij jouw smaak past. Vergeet niet om de Truffel experience te proberen – absoluut een must! Bekijk de mogelijkheden die beschikbaar zijn en open je geest voor de nieuwe smaken die op je wachten. Uit je comfortzone stappen heeft nog nooit zo goed gesmaakt!

Activiteiten Den Bosch: Wat te doen in Den Bosch met vrienden?

Den Bosch is een bruisende stad vol spannende activiteiten voor iedereen om van te genieten. Er zijn zoveel manieren om deze geweldige stad te verkennen. Of je nu kiest voor een ontspannende wandeling, een ritje op een elektrische scooter of fiets en elke hoek van de stad verkent, op een boot stapt en jouw eigen avontuur door de haven van Den Bosch leidt, of deelneemt aan een van de vele begeleide tours – de mogelijkheden zijn eindeloos! Creëer jouw eigen onvergetelijke ervaring, of het nu gaat om een dagje uit met vrienden of een vrijgezellenfeest. Bekijk de vele activiteiten die beschikbaar zijn en boek jouw dag vandaag nog!

veelgestelde vragen over den bosch ?

Wat te doen in Den Bosch? Den Bosch heeft vele leuke activiteiten. Wij hebben een lijst gemaakt met de 10 leukste dingen om te doen in Den Bosch.

Dagje Den Bosch organiseert al jarenlang activiteiten voor groepen zoals vrienden, teams, bedrijven of families rondom Den Bosch. We snappen goed dat jij een zo leuk mogelijke dag wilt organiseren en daar helpen we je dan ook graag bij met onze ruime ervaring. Door onze unieke ligging in Den Bosch kun je vanuit ons kantoor zowel direct de binnenstad van Den Bosch gaan ontdekken, maar ook de prachtige natuur rondom Den Bosch gaan ontdekken, bijvoorbeeld op een e-chopper of e-step.

Natuurlijk willen we niet dat jullie gezellige dag in het water valt en hopen we dat het zonnetje lekker schijnt. Mocht er toch sprake zijn van slecht weer, we wonen immers toch in Nederland, biedt Dagje Den Bosch de mogelijkheid om de door jullie gekozen activiteit aan te passen. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor de door jullie gekozen datum.

 
 

 

 

Voor een losse activiteit moet je wat betreft de tijdsduur rekenen op minimaal anderhalf uur en maximaal drie uur. Voor combinaties van activiteiten kun je rekenen op minimaal 2 en maximaal 4 uur.

Jazeker! Dagje Den Bosch is gespecialiseerd in het organiseren van complete dagprogramma’s voor groepen zoals vrienden, teams, bedrijven of families. Overdag heb je de mogelijkheid een of meerdere activiteiten te gaan doen. In de avond kun je kiezen voor een arrangement om lekker uit eten te gaan in een van de leuke restaurants in het bruisende Den Bosch.

Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Het is tenslotte jullie uitje! Onze ervaring is dat twee activiteiten overdag gevolgd door lekker dineren en op stap gaan in Den Bosch de ideale invulling is voor deze speciale dag.

Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is 4 dagen voorafgaand aan de speeldatum. Tot 4 dagen voorafgaand aan jullie activiteit kun je het aantal personen nog wijzigen of annuleren. We willen je vragen om uiterlijk 7 dagen voorafgaand aan de activiteit de betaling te doen via de link die je van ons ontvangt in de mail.

We zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.

activiteiten den bosch