De leukste workshop in Den Bosch

We zijn verheugd dat je op zoek bent naar een gezellige manier om je vaardigheden te verbeteren en geïnspireerd te raken! Onze workshops zijn geschikt voor alle interesses en budgetten, waardoor er voor iedereen iets te leren en te verbeteren is. Dus of je passie nu ligt bij het creëren van heerlijke Bossche bollen of het perfectioneren van je cocktail met vrienden, wij hebben het allemaal voor je! Wacht niet langer, want de mogelijkheid om je vaardigheden te verbeteren en je creativiteit te ontketenen, ligt binnen handbereik. We kunnen niet wachten om je daar te zien en je groei en succes te zien.

workshop bossche bollen maken

Privé workshop Bossche bollen

bossche bol met lol

Bossche bol met lol

schilder workshop den bosch

Workshop schilderen

worstenbroodjes workshop den bosch

Workshop worstenbroodjes

bossche bollen maken

Bossche bollen maken

cocktail workshop den bosch

Cocktail workshop

#1 workshop Den Bosch boeken? Bekijk hier de veelgestelde vragen:

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit voor vrienden, familie of collega’s in Den Bosch? Zoek dan niet verder dan onze fantastische workshops! Ons diverse assortiment workshops omvat opties zoals cocktail maken en schilderen, waarbij elke optie een unieke en opwindende ervaring biedt. Ons professionele team begeleidt je bij elke stap van je workshop, zodat iedereen zich voldaan en blij voelt. Met zoveel fantastische opties beschikbaar, vind je zeker de perfecte workshop voor de interesses en vaardigheden van je groep. Dus waarom wachten? Begin vandaag nog met het plannen van je onvergetelijke groepservaring in Den Bosch en laat onze workshops de perfecte gelegenheid bieden voor creatieve expressie en het versterken van banden met je dierbaren.

workshop bossche bollen2

Wat te doen in Den Bosch? Den Bosch heeft vele leuke activiteiten. Wij hebben een lijst gemaakt met de 10 leukste dingen om te doen in Den Bosch.

Dagje Den Bosch organiseert al jarenlang activiteiten voor groepen zoals vrienden, teams, bedrijven of families rondom Den Bosch. We snappen goed dat jij een zo leuk mogelijke dag wilt organiseren en daar helpen we je dan ook graag bij met onze ruime ervaring. Door onze unieke ligging in Den Bosch kun je vanuit ons kantoor zowel direct de binnenstad van Den Bosch gaan ontdekken, maar ook de prachtige natuur rondom Den Bosch gaan ontdekken, bijvoorbeeld op een e-chopper of e-step.

Natuurlijk willen we niet dat jullie gezellige dag in het water valt en hopen we dat het zonnetje lekker schijnt. Mocht er toch sprake zijn van slecht weer, we wonen immers toch in Nederland, biedt Dagje Den Bosch de mogelijkheid om de door jullie gekozen activiteit aan te passen. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor de door jullie gekozen datum.

 
 

 

 

Voor een losse activiteit moet je wat betreft de tijdsduur rekenen op minimaal anderhalf uur en maximaal drie uur. Voor combinaties van activiteiten kun je rekenen op minimaal 2 en maximaal 4 uur.

Jazeker! Dagje Den Bosch is gespecialiseerd in het organiseren van complete dagprogramma’s voor groepen zoals vrienden, teams, bedrijven of families. Overdag heb je de mogelijkheid een of meerdere activiteiten te gaan doen. In de avond kun je kiezen voor een arrangement om lekker uit eten te gaan in een van de leuke restaurants in het bruisende Den Bosch.

Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Het is tenslotte jullie uitje! Onze ervaring is dat twee activiteiten overdag gevolgd door lekker dineren en op stap gaan in Den Bosch de ideale invulling is voor deze speciale dag.

Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is 4 dagen voorafgaand aan de speeldatum. Tot 4 dagen voorafgaand aan jullie activiteit kun je het aantal personen nog wijzigen of annuleren. We willen je vragen om uiterlijk 7 dagen voorafgaand aan de activiteit de betaling te doen via de link die je van ons ontvangt in de mail.

We zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.