vind de leukste stadswandeling Den Bosch

Stap in de wonderlijke wereld van Den Bosch en laat je leiden door de historische steegjes tijdens een bijzondere stadswandeling onder begeleiding van een ervaren gids. Verken de verborgen schatten van deze schilderachtige stad terwijl je wordt ondergedompeld in haar rijke geschiedenis en levendige cultuur.

Van het marktplein tot aan de imposante Sint-Janskathedraal, elke stap onthult een nieuw verhaal dat wacht om ontdekt te worden. Luister naar de fascinerende anekdotes en legendes die verbonden zijn met de monumenten en bouwwerken die de stad sieren. Laat je verwonderen door de kunstwerken van de beroemde schilder Jheronimus Bosch. Tijdens deze ontdekkingsreis zul je ook de verborgen pareltjes van Den Bosch verkennen, van charmante steegjes tot idyllische grachten. Bereid je voor op een avontuur vol verrassingen terwijl je samen met ons  Den Bosch ontdekt tijdens deze leuke stadswandeling.

stadswandeling den bosch met gids

Stadswandeling met gids

activiteiten den bosch

Bourgondische tour

carnaval

Carnaval wandeling

walking dinner den bosch

Walking Dinner

paleis kwartier den bosch

Architectonische wandeling

stadswandeling

De Bossche Graal Tour

stadswandeling Den Bosch organiseren? Bekijk de mogelijkheden:

Ben je klaar om de bourgondische stad Den Bosch te ontdekken? Zoek niet verder, want wij hebben precies wat je nodig hebt! Onze deskundige en vriendelijke stadsgidsen staan te popelen om je mee te nemen op een uniek avontuur door de straten en verborgen pareltjes van de stad. Voor gezinnen hebben we een leuke fotospeurtocht die zeker glimlachen en gelach zal brengen. En laten we onze fantastische walking dinner niet vergeten, perfect voor teambuilding of zakelijke evenementen! Je zult de culinaire scene van de stad kunnen verkennen terwijl je en samen je collega’s ontmoet. Het is een ervaring die je niet wil missen. Maar als je meer een cultuurliefhebber bent, dan zul je blij zijn te weten dat Den Bosch zoveel meer te bieden heeft dan alleen zijn natuurlijke schoonheid. Onze stad heeft ook een rijke culturele en historische erfgoed dat wacht om ontdekt te worden. Heb je ooit overwogen om de prachtige Sint-Janskathedraal te bezoeken of een tour te maken langs de vestingswerken?  We zijn er zeker van dat je de perfecte wandeling door Den Bosch zult vinden, die je keer op keer terug wilt laten komen. Dus ga ervoor, omarm het avontuur en ontdek alles wat deze prachtige stad te bieden heeft!
stadswandeling den bosch

Wat te doen in Den Bosch? Den Bosch heeft vele leuke activiteiten. Wij hebben een lijst gemaakt met de 10 leukste dingen om te doen in Den Bosch.

Dagje Den Bosch organiseert al jarenlang activiteiten voor groepen zoals vrienden, teams, bedrijven of families rondom Den Bosch. We snappen goed dat jij een zo leuk mogelijke dag wilt organiseren en daar helpen we je dan ook graag bij met onze ruime ervaring. Door onze unieke ligging in Den Bosch kun je vanuit ons kantoor zowel direct de binnenstad van Den Bosch gaan ontdekken, maar ook de prachtige natuur rondom Den Bosch gaan ontdekken, bijvoorbeeld op een e-chopper of e-step.

Natuurlijk willen we niet dat jullie gezellige dag in het water valt en hopen we dat het zonnetje lekker schijnt. Mocht er toch sprake zijn van slecht weer, we wonen immers toch in Nederland, biedt Dagje Den Bosch de mogelijkheid om de door jullie gekozen activiteit aan te passen. We kunnen deze service garanderen tot 4 dagen voor de door jullie gekozen datum.

 
 

 

 

Voor een losse activiteit moet je wat betreft de tijdsduur rekenen op minimaal anderhalf uur en maximaal drie uur. Voor combinaties van activiteiten kun je rekenen op minimaal 2 en maximaal 4 uur.

Jazeker! Dagje Den Bosch is gespecialiseerd in het organiseren van complete dagprogramma’s voor groepen zoals vrienden, teams, bedrijven of families. Overdag heb je de mogelijkheid een of meerdere activiteiten te gaan doen. In de avond kun je kiezen voor een arrangement om lekker uit eten te gaan in een van de leuke restaurants in het bruisende Den Bosch.

Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Het is tenslotte jullie uitje! Onze ervaring is dat twee activiteiten overdag gevolgd door lekker dineren en op stap gaan in Den Bosch de ideale invulling is voor deze speciale dag.

Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is 4 dagen voorafgaand aan de speeldatum. Tot 4 dagen voorafgaand aan jullie activiteit kun je het aantal personen nog wijzigen of annuleren. We willen je vragen om uiterlijk 7 dagen voorafgaand aan de activiteit de betaling te doen via de link die je van ons ontvangt in de mail.

We zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch en dus zijn we makkelijk bereikbaar met elke vorm van openbaar vervoer. We liggen op loopafstand vanaf het Centraal Station. In de buurt zijn er ook meerdere parkeergarages om je auto of motorvoertuig te parkeren.