Wandelen in Den Bosch
Ontdek de leukste plekken van de stad

vind de leukste stadswandeling in Den Bosch

Beest_1[1]

Wil je lekker wandelen in Den Bosch? Dan is Den Bosch een perfecte locatie om te wandelen. Aangezien er mooie stukken natuur te bezichtigen zijn, zoals de Bossche Broek of de Moerputten. Maar ook voor de cultuur liefhebbers is onze stad een aanrader. Wat dacht je van de Sint Jans kathedraal of de Binnendieze? Bekijk de wandeling die bij je past.

stadswandeling Den Bosch organiseren? Bekijk de veelgestelde vragen:

Wil je Den Bosch leren kennen? Dan is een stadswandeling een echte aanrader. Onze stadsgidsen nemen je mee op pad en laten de stad zien op een unieke wijze. Ook kun je zelf een leuke wandeling maken met onze foto speurtocht, erg leuk voor familieuitjes. Of wat dacht je van onze populaire walking dinner? Dit is een echte aanrader voor bedrijfsuitjes!

stadswandeling den bosch

Je kan in Den Bosch op verschillende manieren de stad ontdekken. Een van de leukste is natuurlijk om te wandelen. Met een gids, fotospeurtocht of walking dinner? Jullie bepalen.

Wilt u een wandeling in een andere taal dan Nederlands, Engels of Duits? Of een wandeling in een bepaalde buurt of over een bepaalde thema? Met een andere starttijd en/of locatie? Gidsen op een boot? Met onze gidsen kunnen wij aan bijna alle wensen tegemoet komen.

Er zijn verschillende stadswandelingen mogelijk.

Er zijn verschillende parkeergarages in en net buiten het centrum van Den Bosch.

Dat verschilt per activiteit. Bij de ene activiteit kan je annuleren, maar bij de andere niet.

Je kan ook annuleren, alleen per activiteit zijn de voorwaarden anders. Bekijk bij elke activiteit de voorwaarden.

Scroll naar boven