Een origineel familie uitje in Den Bosch organiseren?

Op zoek naar een onvergetelijk avontuur met je familie in Den Bosch? Zoek niet verder dan Dagje Den Bosch.nl! Van leuke boottochten tot spannende kano tochten en suppen. Bovendien kunt u onze geweldige gegidste stadsrondleidingen, fietstochten of elektrische chopper speurtochten niet missen! Wat je ook kiest, je staat op het punt een onvergetelijke tijd te beleven. Kom de eindeloze mogelijkheden verkennen en onvergetelijke herinneringen maken met je vrienden vandaag.

Bekijk de top 10 familie uitje in Den Bosch:

stadsgids den bosch

E-step Tour

e chopper den bosch

E-Chopper tour

stadswandeling den bosch met gids

Stadswandeling met gids

activiteiten den bosch

Bourgondische tour

walking dinner den bosch

Walking Dinner

bossche bol met lol

Bossche bol met lol

groepsuitjes den bosch

Teamgames

pubquiz den bosch

Bossche pubquiz

Alleskunner Groepsuitje e1706191442931

De alleskunner

wijnproeverij den bosch

Wijn Experience

cocktail workshop den bosch

Cocktail workshop

borrelboot 1

Salonboot Admar

origineel familie uitje in den Bosch: volledig ontzorgd!

Op zoek naar een onvergetelijk avontuur met je vrienden? Zoek niet verder, want Dagje Den Bosch heeft het allemaal voor je geregeld! Stel je voor dat je op een fantastische boottocht over de prachtige grachten van Den Bosch vaart, met geweldige muziek en drankjes aan boord. Geniet van onbeperkte drankjes en hapjes met onze BBQ- en Cocktailboten. Maak je geen zorgen over de rekening, want onbeperkte drankjes zijn een van onze belangrijkste prioriteiten. Dat betekent dat iedereen zijn favoriete drankjes naar hartelust kan genieten.

Maar er is meer! Naast verschillende vaarpakketten bieden we ook spannende activiteiten zoals onze Bossche Bollen of Worstenbroodjes workshop. We begrijpen dat mannen een onvergetelijk uitje met hun vrienden willen hebben en dat is precies wat wij bieden.

Ben je het volgende vriendenuitje aan het organiseren? We zijn er om je te helpen! Bekijk onze website voor verschillende activiteiten en pakketten. Reserveer vandaag nog bij Dagje Den Bosch voor een onvergetelijke dag die voor altijd zal worden herinnerd!

veelgestelde vragen over vriendenuitje?

groepsuitjes den bosch