Familie uitje in Den Bosch
Wij organiseren gepersonaliseerde vriendenuitjes in Den Bosch voor groepen vanaf zes personen. Met één contactpersoon kun je achterover leunen, ontspannen en al het plannen aan ons overlaten.

Een origineel familie uitje in Den Bosch organiseren?

Op zoek naar een onvergetelijk avontuur met je familie in Den Bosch? Zoek niet verder dan Dagje Den Bosch.nl! Van schilderachtige boottochten tot spannende kanotochten en suppen, wij hebben het allemaal voor u geregeld. Bovendien kunt u onze geweldige gegidste stadsrondleidingen, fietstochten of elektrische chopper speurtochten niet missen! Wat je ook kiest, je staat op het punt een onvergetelijke tijd te beleven. Dus waarom wachten? Kom de eindeloze mogelijkheden verkennen en onvergetelijke herinneringen maken met je vrienden vandaag. Onthoud, het leven draait om ervaringen en wij garanderen dat je de tijd van je leven zult hebben.

Bekijk de top 10 familie uitje in Den Bosch:

origineel familie uitje in den Bosch: volledig ontzorgd!

Op zoek naar een onvergetelijk avontuur met je vrienden? Zoek niet verder, want Dagje Den Bosch heeft het allemaal voor je geregeld! Stel je voor dat je op een fantastische boottocht over de prachtige grachten van Den Bosch vaart, met geweldige muziek en drankjes aan boord. Geniet van onbeperkte drankjes en hapjes met onze BBQ- en Cocktailboten. Maak je geen zorgen over de rekening, want onbeperkte drankjes zijn een van onze belangrijkste prioriteiten. Dat betekent dat iedereen zijn favoriete drankjes naar hartelust kan genieten.

Maar er is meer! Naast verschillende vaarpakketten bieden we ook spannende activiteiten zoals onze Bossche Bollen of Worstenbroodjes workshop. We begrijpen dat mannen een onvergetelijk uitje met hun vrienden willen hebben en dat is precies wat wij bieden.

Ben je het volgende vriendenuitje aan het organiseren? We zijn er om je te helpen! Bekijk onze website voor verschillende activiteiten en pakketten. Reserveer vandaag nog bij Dagje Den Bosch voor een onvergetelijke dag die voor altijd zal worden herinnerd!

veelgestelde vragen over vriendenuitje?

Er zijn verschillende uitjes in Den Bosch. Bekijk hierboven ons volledig aanbod.

Ben je van plan om binnenkort een bezoek te brengen aan Den Bosch? Dan kun je in en rond de stad gebruikmaken van acht parkeergarages. Borden langs de route naar het centrum geven aan of er nog vrije parkeerplaatsen zijn. Blijf je langer dan twee uur, dan is het goedkoper om gebruik te maken van een P+R Transferium. Hier kunt u uw auto parkeren en met de gratis bus of leenfiets naar de binnenstad (maximaal 4 personen per kaartje).  

Het is erg leuk om een boottocht of rondvaart in Den Bosch te doen. Daarnaast is wandelen in de Bossche broek een aanrader. Bekijk de beschikbare activiteiten

Een bezoek aan 's-Hertogenbosch is niet compleet zonder dat je een Bossche Bol heb geproefd. Bekijk de top 10 bezienswaardigheden van Den Bosch.

De Bossche binnenstad stadswandeling is uiteraard de meest populaire. Op deze stadswandeling komen zowel culturele als historische hoogtepunten van ’s-Hertogenbosch voorbij.

lasergamen den bosch
Scroll naar boven