Tours boeken in Den Bosch
Ontdek de omgeving van Den Bosch!

de leukste tours in Den Bosch vind je op dagje den bosch.nl

Wil je graag een uitje in Den Bosch organiseren? Dat is mooi, want dan kan jij bepalen wat jullie gaan doen in Den Bosch.
Dan weet je zeker dat het een geslaagd uitje wordt! Bij Dagje Den Bosch vind je de leukste groepsuitjes voor jong en oud.

Wat te doen in Den Bosch? boek je leukste uitje.

Wil je de omgeving van Den Bosch leren kennen? Boek dan een van onze tours die je direct online kan boeken.

veelgestelde vragen over den bosch ?

Er zijn verschillende uitjes in Den Bosch. Bekijk hierboven ons volledig aanbod.

Ben je van plan om binnenkort een bezoek te brengen aan Den Bosch? Dan kun je in en rond de stad gebruikmaken van acht parkeergarages. Borden langs de route naar het centrum geven aan of er nog vrije parkeerplaatsen zijn. Blijf je langer dan twee uur, dan is het goedkoper om gebruik te maken van een P+R Transferium. Hier kunt u uw auto parkeren en met de gratis bus of leenfiets naar de binnenstad (maximaal 4 personen per kaartje).  

Het is erg leuk om een boottocht of rondvaart in Den Bosch te doen. Daarnaast is wandelen in de Bossche broek een aanrader. Bekijk de beschikbare activiteiten

Een bezoek aan 's-Hertogenbosch is niet compleet zonder dat je een Bossche Bol heb geproefd. Bekijk de top 10 bezienswaardigheden van Den Bosch.

De Bossche binnenstad stadswandeling is uiteraard de meest populaire. Op deze stadswandeling komen zowel culturele als historische hoogtepunten van ’s-Hertogenbosch voorbij.

De Bossche binnenstad stadswandeling is uiteraard de meest populaire. Op deze stadswandeling komen zowel culturele als historische hoogtepunten van ’s-Hertogenbosch voorbij.

activiteiten den bosch
Scroll naar boven