Parkeren Den Bosch
Loading...

waar kan ik parkeren in Den Bosch?

Op onderstaande plekken kun je parkeren in Den Bosch. Net buiten de stad is het een stuk goedkoper om te parkeren. In de binnenstad zijn ook een aantal grote parkeergarages.

Sint jozef parkeergarage

Parkeergarage Sint Jozefstraat

Parkeergarage Sint Josephstraat is uitermate geschikt aangezien je direct in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch bent. ...
parkeren den bosch

Parkeergarage Sint Jan

De Parkeergarage Sint-Jan is ondergronds en biedt plaats voor ruim 1.000 auto’s. Deze mooie parkeergarage ...

parkeren den bosch: hieronder een aantal tips.

Bekijk hieronder de tips om te parkeren in Den Bosch. Borden langs de route naar het centrum geven aan of er nog vrije parkeerplaatsen zijn. Blijf je langer dan twee uur, dan is het goedkoper om gebruik te maken van een P+R Transferium. Hier kunt u uw auto parkeren en met de gratis bus of leenfiets naar de binnenstad (maximaal 4 personen per kaartje).

bezienswaardigheden den bosch

Den Bosch staat bekend vele terrassen en leuke plekken. Helemaal tijdens de Bossche zomer. Bekijk alle mooie en leuke terrassen in Den Bosch!

Dat is een goede vraag. Zelf vinden wij Zomer terras Zuid een mooi terras en het Terras in de Sint Janstuin is ook een must see. Eigenlijk elke hotspot 😉

Bij geen enkel terras hoef je online te reserveren. Je kan ze wel bellen of mailen om te vragen of dit kan op die dag.

Elk terras heeft zijn eigen openingstijden. Bij vrijwel elke hotspot staan de openingstijden.

De zomer terassen liggen redelijk ver uit elkaar. Het handigste is om de auto bij de Sint Jans parkeergarage neer te zetten. Dan kan je als eerste Zomerterras Zuid bezoeken en daarna de rest.

Dat is mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Scroll naar boven