Heerlijke tafelen met Jack’s lekkernijen
Als jij toe bent aan een nieuwe culinaire ervaring, dan moet je zeker eens een bezoekje brengen aan Jack’s Foodbar. Langs het Bossche riviertje de Dieze kun je hier genieten van bijzondere en 100 % verse gerechten.
Het middelpunt van de keuken is de unieke mibrasa houtskooloven, waarin niet alleen vlees, maar ook groente en aardappelen worden bereid. In combinatie met de Roner, waarin sous-vide gekookt wordt, kun je dan echt van ‘slow food’: bij sommige gerechten duurt het wel 48 uur tot de optimale garing en malsheid bereikt zijn!
Ja, als je Jack’s Foodbar binnenloopt, dan voel je je door het vele houtwerk en decoratieve panelen als een echte houthakker, die midden in de natuur komt genieten van een eigengemaakt potje eten. Met als enige verschil dat bij Jack’s het eten voor jou gemaakt wordt door een veelzijdige kok.
De plattegrond
Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.
Sorry, unable to load the Maps API.